Kaukolämpö ja muut lämmitysjärjestelmät kuntoon Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla

Kaipaako kaukolämmön alajakokeskus kunnostusta tai patteriventtiilit vaihtoa? Kun lämmitystyöt pitää tehdä ammattitaidolla, saapuu Nurola Jari Tmi kohteeseen. Teen ammattitaidolla esimerkiksi öljylämmitykseen liittyvät työt. Toimin Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueilla, esimerkiksi Hämeenlinnan ja Tampereen kunnissa. Lähetä tarjouspyyntö urakastasi jo tänään!


Öljylämmitys

Öljylämmitys on yksi suosituimmista lämmitysjärjestelmistä. Hoidan asennuksen, huollot ja korjaukset taidolla. Myös öljylämmityskattilan vaihto hoituu nopeasti ja asiantuntemuksella. Jos rakennuksessasi on öljylämmitys ja haluat sen tueksi toisen lämmitysjärjestelmän, kysy asennusmahdollisuuksista lisää.


Kaukolämpö

Kaukolämpöön liittyvät työt kuuluvat myös yleisimpiin lämmitystöihini. Hoidan esimerkiksi kaukolämmön alajakokeskuksen sekä lämmönvaihtimen uusinnat ja korjaukset.


Patterit

Milloin viimeksi huolsit patterit? Patterien uudistus voi auttaa tuomaan energiatehokkuutta lämmittämiseen. Kysy tarjousta patteriventtiilien vaihdosta, uusimisesta tai kokonaisvaltaisesta patterijärjestelmän uusimisesta!